Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

ODLUKA o načinu održavanja nastave...

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj primjena Odluke o načinu održavanja nastave od 26. listopada 2020. godine produljuje se na sljedeća dva tjedna, odnosno do 4. prosinca 2020. godine. O eventualnim naknadnim promjenama i odlukama Kriznog stožera obavijestit ćemo Vas na vrijeme.

Na temelju članka 5. i 38. Statuta Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a u skladu s preporukama Kriznog stožera vezano uz nCOV bolesti (COVID-19) i preporukama Sveučilišta u Zagrebu od 20. listopada 2020. godine, dekan donosi  ODLUKU ...              

               

 Točka 1.

U skladu s preporukama Kriznog stožera Sveučilišta u Zagrebu, a povodom novonastalih epidemioloških situacija na slijedeća dva (2) tjedna svi oblici nastave na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu provode se na daljinu, osim kontaktne nastave na teorijsko-praktičnim predmetima u hibridnom obliku i predmeta Kineziologije u edukaciji koji se održavaju u dvoranama Kineziološkog fakulteta po rasporedu koji vrijedi od početka akademske 2020./2021. godine.

Točka 2.

Svi nastavnici dužni su provoditi nastavu putem sustava Merlin (Moodle), davati jasne upute i održavati redovnu komunikaciju sa studentima.

Svi nastavnici dužni su biti dostupni studentima na email ili u sustavu Merlin za konzultacije pri pripremanju ispita te osigurati vrednovanje svih ishoda učenja za koje je to moguće na daljinu u skladu sa predviđenim ispitnim terminima.

Točka 3.

Studenti su dužni biti uključeni u on-line nastavu i moraju ispunjavati zadane obaveze.

Nastavnici su dužni voditi evidenciju o ispunjavanju studentskih obaveza.

Točka 4.

Djelatnici Fakulteta koji trebaju biti u samoizolaciji dužni su se javiti Upravi i ostati u samoizolaciji za vrijeme u kojem će raditi od kuće.

Studenti koji osjete simptome dužni su se javiti svom liječniku ili epidemiologu, a u slučaju da im se odredi samoizolacija ili su pozitivni na virus COVID19, dužni su uz potvrdu liječnika obavijestiti koordinatore svojih godina, a sve u cilju reguliranja njihovih obaveza.

Za sva druga postupanja primjenjuju se upute Ministarstva znanosti i obrazovanja, Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Točka 5.

Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

 

Dekan 

izv. prof. dr. sc. Tomislav Krističević

 

Klasa:     602-04/20-13/006

Ur.broj:  251-75-03-20-01

Zagreb,  26. listopad 2020. god.

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

erasmus

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!