Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za buduće studente Preddiplomskog stručnog studija za izobrazbu trenera

Svi pristupnici koji su stekli pravo upisa na Preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera u ak. 2018./19. godini u rujanskom roku, mogu obaviti upis na studij u Studentskoj referadi, Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagreb, Horvaćanski zavoj 15.

Prilikom dolaska na Fakultet sve upute dobit će se u Malom amfiteatru gdje će biti podijeljeni obrasci potrebni za upis te će pristupnici biti upoznati s daljnjim tijekom upisa.

Sukladno navedenom molimo sve pristupnike da se pridržavaju rasporeda upisa i da dođu na Fakultet u točno navedeno vrijeme.

TOČAN RASPORED UPISA KOJEG SE TREBATE PRIDRŽAVATI, KAO I SVE OSTALE POTREBNE INFORMACIJE MOŽETE VIDJETI OVDJE.

Primjer uplatnice za troškove upisa možete vidjeti OVDJE.

primjer uplatnice za školarinu možete vidjeti OVDJE.

Objavljeni su službeni rezultati Razredbenog postupka za ak. 2018./2019. godinu za rujanski rok. Rezultate s ostvarenim bodovima možete vidjeti ovdje.

 

Sukladno objavljenom Natječaju za upis pristupnika na izvanredni preddiplomski stručni studij Izobrazba trenera (dalje u tekstu PSSIT) u ak. 2018./19. godini i Dopunskim propozicijama za provođenje razredbenog postupka za upis pristupnika na redoviti i izvanredni PSSIT u ak. 2018./19. godini, a na osnovu broja pristiglih prijava pristupnika za upis na redoviti i izvanredni PSSIT, Povjerenstvo za provođenje razredbenog postupka, utvrđuje sljedeće:

I.

Razredbeni postupak za upis pristupnika na izvanredni PSSIT u ak. 2018./19. godini, koji će se održati u srijedu, 12. rujna 2018. godine s početkom u 7.45 sati na Kineziološkom fakultetu Horvaćanski zavoj 15, Zagreb, održat će se za niže navedene studijske smjerove:

1. Kondicijska priprema sportaša

2. Fitnes

3. Sportska rekreacija

4.Atletika

5. Bejzbol

6  Hrvanje

7. Kickboxing

8. Konjički sport

9. Košarka

10. Nogomet

11. Rukomet

12. Streljaštvo

13. Stolni tenis

14. Veslanje

II.

Na razredbeni ispit pristupnici su dužni ponijeti sa sobom  osobnu iskaznicu (strani državljani putovnicu), ručnik, kupaći kostim ili gaćice i po potrebi sušilo za kosu te majicu kratkih rukava (bijelu) i kratke plave hlačice muški /djevojke crne tajice.

Prilikom dolaska na Fakultet tijekom registracije svi pristupnici obvezni su predati i popunjeni obrazac Izjave koji se nalazi OVDJE.