Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za studente stručnih studija za izobrazbu trenera
NOVI TERMIN ODRŽAVANJA ISPITA

Poštovane i poštovani,

 

obavještavamo vas kako će se ispiti za studente stručnog studija (SCIT) iz svih predmeta (Povijest sporta, Olimpizam, Sport u europskim državama, Strateško programiranje u sportu) od 5. studenog 2018. održavati u novom terminu:

 

PONEDJELJKOM U 15:00 SATI

 

Ovi, tjedni ispitni rokovi. namjenjeni su studentima stručnog studija koji nisu u sustavu ISVU-a (studomata) odnosno za izlazak i polaganje ispita koriste prijavnicu. Svi ostali studenti stručnog studija koji su u sustavu ISVU-a (studomata) ispite će polagati sukladno obavijestima i rasporedima polaganja ispita koji će se objavljivati preko ISVU sustava.

 

S poštovanjem,

 

doc.dr. Dario Škegro

doc.dr. Zrinko Čustonja

Temeljem inicijativa dijela nastavnika, Studentskog zbora, ali i više povjerenstava fakulteta pokreće se interni natječaj za predlaganje i izbor studenata tutora. 

Na zadnjim sastancima Povjerenstva za karijerno savjetovanje (16.09. i 19.10.2018.) i Povjerenstva za nastavu i studentska pitanja (10.09.2018.) koordinatori svih godina kao i svi članovi povjerenstva zamoljeni su da predlože potencijalne studente tutore.

Međutim ovim internim javnim natječajem apeliramo i na Vas, studentice i studente, da se javite na ovaj interni natječaj.

Cjeloviti tekst natječaja možete pronaći ovdje: Interni natječaj za predlaganje i izbor studenata tutora

Instalacija programskog paketa...

Poštovane studentice / Poštovani studenti,

Želimo Vas obavijestiti da smo Vam omogućili samostalnu instalaciju programskog paketa Statistica.

Upute i ostale informacije možete pronaći na sljedećem linku: Upute za instalaciju programskog paketa Statistica.