Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Obavijesti za studente doktorskog studija kineziologije

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na sjednici održanoj dana 9. srpnja 2019. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Evice Obadić, dipl.oec., pod naslovom POVEZANOST IZMEĐU FINANCIRANJA SPORTA IZ PROGRAMA HRVATSKOG OLIMPIJSKOG ODBORA I MEĐUNARODNOG USPJEHA HRVATSKIH SPORTAŠA. U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada.

Student doktorskog studija kineziologije Krešimir Jurlin., javno će dana 18srpnja 2019., s početkom u 12,00 sati, u Vijećnici Kineziološkog fakulteta braniti projekt doktorskog rada pod naslovom FAKTORI UTJECAJA NA SILE REAKCIJE PODLOGE U PRVOJ FAZI KORAKA SPORTSKOG HODANJA Detaljno o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti. Projekt.

 Studentica doktorskog studija kineziologije TIHANA NEMČIĆ, mag.cin., javno će dana 18. srpnja 2019., s početkom u 10,00 sati, u Vijećnici Kineziološkog fakulteta braniti doktorski rad pod naslovom PREFERENCIJE OBLIKOVANJE I VRJEDNOVANJE NOTACIJSKOGA SUSTAVA ZA ANALIZU IZVEDBE U FUTSALU Detaljno o obrani možete pronaći u priloženoj obavijesti.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na sjednici održanoj dana 9. srpnja 2019. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Nevie Mavra, mag.cin., pod naslovom ULOGA PERCIPIRANIH RODITELJSKIH STEREOTIPA U DJEČJOJ MOTIVACIJI ZA BAVLJENJE VODENIM SPORTOVIMA. U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na sjednici održanoj dana 9. srpnja 2019. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Nevena Gladovića, mag.cin., pod naslovom UČINKOVITOST MANUALNE TERAPIJE YUMEIHO TEHNIKOM I VJEŽBI NA OPORAVAK BOLESNIKA S KRONIČNOM NESPECIFIČNOM KRIŽOBOLJOM U prilogu možete pronaći  odluku i sažetak rada.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na sjednici održanoj dana 9. srpnja 2019. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Maje Vukelje, mag.cin., pod naslovom TJELESNA AKTIVNOST I MOTORIČKA ZNANJA DJECE PREDŠKOLSKE DOBI U REPUBLICI HRVATSKOJ U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na sjednici održanoj 30. svibnja 2019. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Borisa Metikoša, prof., pod naslovom KONSTRUKCIJA I VALIDACIJA NOVOGA MJERNOGA INSTRUMENTA ZA PROCJENU MIŠIĆNE SNAGE ČOVJEKA. U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na sjednici održanoj 30. svibnja 2019. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada mr.sc. Predraga Saratlije, pod naslovom KINEMATIČKA I KINETIČKA OBILJEŽJA SPECIFIČNIH VJEŽBI ODRAZA SKAKAČICA U VIS. U prilogu možete pronaći odluku i sažetak rada.

Fakultetsko vijeće Kineziološkog fakulteta na sjednici održanoj 30. svibnja 2019. godine imenovalo je Povjerenstvo za ocjenu doktorskog rada Tihane Ujević, prof., pod naslovom UTJECAJ FOKUSA PAŽNJE NA PROCES UČENJA I POUČAVANJA NOVE SLOŽENE KRETNE STRUKTURE IZ RITMIČKE GIMNASTIKE . U prilogu možete pronaći odluku i sažetak doktorskog rada.

Instalacija programskog paketa...

Poštovane studentice / Poštovani studenti,

Želimo Vas obavijestiti da smo Vam omogućili samostalnu instalaciju programskog paketa Statistica.

Upute i ostale informacije možete pronaći na sljedećem linku: Upute za instalaciju programskog paketa Statistica.