Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

PROJEKT FINANCIRA:

 


DETALJI PROJEKTA

Naziv projekta: Hrvatska longitudinalna studija tjelesne aktivnosti u adolescenciji

Šifra projekta pri HRZZ:  9926

Ime voditelja projekta: prof. dr. sc. Marjeta Mišigoj-Duraković

Ime ustanove domaćina projekta: Sveučilište u Zagrebu, Kineziološki fakultet

Trajanje projekta: 01.12.2016 - 30.11.2020


Obavijesti
ODRŽANA JAVNA PREZENTACIJA REZULTATA...

 

U utorak 12. lipnja 2018. godine u 20 sati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, Horvaćanski zavoj 15 u  organizaciji Udruge kineziologa Grada Zagreba i Zagrebačke županije održana je javna prezentacija rezultata studije CRO-PALS (projekt Hrvatske zaklade za znanost) - TJELESNA AKTIVNOST I PREHRANA   SREDNJOŠKOLACA. 

U okviru 45-minutne prezentacije, o rezultatima dobivenim četverogodišnjim praćenjem tjelesne aktivnosti i prehrane zagrebačkih srednjoškolaca govorili su članovi projekta prof. dr. Marjeta Mišigoj-Duraković i doc. dr. Maroje Sorić s Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te prof. dr. Zvonimir Šatalić s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. 

Ovaj skup bio je namijenjen ravnateljima, kao i profesorima tjelesne i zdravstene kulture zagrebačkih srednjih škola uključenih u istraživanje, sudionicima istraživanja, njihovim roditeljima te ostaloj zainteresiranoj javnosti. Uz brojne goste, skupu je prisustvovao i Dekan Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. Tomislav Krističević.

Nakon izlaganja, priređeno je kratko druženje u okviru kojeg su sudionici ovog skupa razmijenili iskustva s istraživanja i dogovarali daljnju suradnju. 

 

Prezentacije možete pregledati ovdje:

Rizični čimbenici za kronične nezarazne bolesti

Tjelesna aktivnost i sjedilačka ponasanja

Prehrana