Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Robert Klačar odličnim nastupima u...

Nakon dugog razdoblja u kojem su i u sportskom eteru dominirale isključivo preporuke i rasprave o pandemiji napokon smo dočekali i prave sportske vijesti.

Hrvatski judo savez se prihvatio odgovornog zadatka - organizacije Europskog prvenstva za dvije dobne kategorije. Nakon što je uspješno organizirano Europsko juniorsko prvenstvo, u Poreču se u ponedjeljak 9. i utorak 10. studenog, održavalo i Europsko prvenstvo za mlađe seniore (U-23).

Prvo ime na otvaranju prvenstva bio je i student Studijskog centra za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta - Robert Klačar. Robert je nastupio u kategoriji do 66 kg, a iako ga ždrijeb nije mazio te je morao odraditi čak šest borbi da osvoji svoje srebrno odličje, od samog početka je bio fokusiran i uspio je ostvariti ovaj veliki rezultat.

- Svi započinju dan s idejom da će biti u posljednjoj borbi, u finalu, ali to postići... Presretan sam! Nažalost, nisam uspio doći do zlatne medalje, Talijan je bio malo spretniji, ali zaista sam ponosan na cijeli dan – rekao je zadovoljno Klačar.

 

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology

erasmus

 


Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!