Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Povjerenstvo za Rektorovu nagradu pregledalo je studentske radove koje su predložile sastavnice Sveučilišta u Zagrebu te je izabralo ukupno 172 rada za Rektorovu nagradu u pet kategorija.

Rektor je dodijelio dvije nagrade studentima Kineziološkog fakulteta u sljedećim kategorijama:

b) Nagrada za timski znanstveni i umjetnički rad (tri do deset autora)

Domagoj Lisica, Ivan Orlić i Juraj Šarić- Utjecaj učestalosti programiranoga trenažnog procesa na mišićnu hipertrofiju, jakost i izdržljivost; mentor: doc. dr. sc. Saša Vuk

f) Nagrada za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici

Martin Ivanković (Kineziološki fakultet), Sandro Gašpar (Medicinski fakultet), Nediljko Jerković (Fakultet elektrotehnike i računarstva), Marko Lepoglavec (Prirodoslovno-matematički fakultet) - REVITALIZACIJA SPORTA NA SVEUČILIŠTU U ZAGREBU

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u petak 6. srpnja 2018. u 11 sati u Kongresnoj dvorani na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Kennedyjev trg 6.

Popis imena dobitnika Rektorove nagrade u akademskoj godini 2017./2018. za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove, posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici možete pogledati ovdje.

Popis obavijesti


Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology


erasmus

Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!