Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Dan otvorenih vrata

Kineziološkog fakulteta i Studijskog centra za izobrazbu trenera održat će se u petak 18. svibnja 2018. u malom amfiteatru na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Posebno za učenike srednjih škola koji su zainteresirani za upis na Kineziološki fakultet i Studijski centar za izobrazbu trenera, organiziran je obilazak fakulteta u sklopu kojega će biti prikazani potencijalni elementi i procjena motoričkih znanja potrebnih za polaganje razredbenog ispita.

Prvi prikaz razredbenog postupka počinje u 9:30 sati (A2), a namijenjen je učenicima koji pohađaju nastavu u popodnevnoj smjeni.

Drugi prikaz razredbenog postupka počinje u 14:30 sati (A2), a namijenjen je učenicima koji pohađaju nastavu u prijepodnevnoj smjeni.

Svi zainteresirani mogu posjetiti fakultet kako bi se upoznali sa radom fakulteta, novitetima u području sporta te informirali o mogućnostima zapošljavanja nakon završenog studija na Kineziološkom fakultetu.

Popis obavijesti


Događaji
27.
Svibanj
29.
Svibanj
12:00-15:00,
Kineziološki fakultet
12.
Lipanj
12.
Lipanj
Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology


erasmus

Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!