Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Natječaji HOA-e za simpozij i seminar...

Hrvatska olimpijska akademija (HOA) objavljuje natječaj za izbor sudionika za odlazak na 4. međunarodni simpozij Međunarodne olimpijske akademije (MOA) za osvajače olimpijskih medalja i olimpijce.

Simpozij s temom „Sportaš kao uzor“ održat će se u grčkoj Olimpiji od 2. do 9. srpnja 2018. godine na engleskom jeziku. Konkurirati mogu svi aktualni i bivši sportaši sa statusom olimpijaca, a sve troškove snosit će MOA, HOA i Olimpijska solidarnost MOO-a. O ostalim uvjetima natječaja informirajte se na linku.

Hrvatska olimpijska akademija (HOA) provodi također i natječaj MOA-e za izbor sudionika 25. međunarodnog seminara o olimpizmu za studente poslijediplomskih studija. Seminar pod naslovom „Olimpijske igre i olimpijski pokret - prošlost, sadašnjost i budućnost - analiza iz povijesne, filozofske i društvene perspektive“ održat će se u grčkoj Olimpiji od 1. do 30. rujna 2018. godine na engleskom jeziku. Više o prijavama i preduvjetima za sudjelovanje potražite putem poveznice. 

Popis obavijesti
Događaji
25.
Siječanj
30.
Siječanj
22.
Veljača
-
23.
Veljača
07.
Ožujak
10:30-12:00,
vijećnica KIF-a
Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology


erasmus

Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!