Sveučilište u Zagrebu

Kineziološki fakultet

Novi IF časopisa Kinesiology: 0,961

Uredništvo međunarodnog znanstvenog časopisa – Kinesiology obavještava da su objavljeni čimbenici odjeka za 2016. godinu. Novi čimbenik odjeka (Impact faktor) za međunarodni znanstveni časopis Kinesiology sada iznosi 0,961.

Time je časopis u kategoriji Sport Sciences zauzeo 61. mjesto od ukupno 81 časopisa, dok je u kategoriji Rehabilitation zauzeo 49. mjesto od ukupno 65 časopisa.

U kategoriji Sport Sciences zabilježen je pomak od 9 mjesta (prošle godine časopis je bio 70/82), dok je u kategoriji Rehabilitation zabilježen pomak od 10 mjesta (prošle godine časopis je bio 59/65).

U obje kategorije časopis je ostao u Q4, ali na samoj granici. U kategoriji Sport Sciences časopis koji je na 60. mjestu, sa IF 1,000, ušao je u Q3, a isto se dogodilo i u kategoriji Rehabilitation u kojoj je časopis koji se nalazi na 48. mjestu, sa IF 0,964, ušao u Q3.

Uredništvo međunarodnog znanstvenog časopisa – Kinesiology će i nadalje poduzimati mjere i provoditi uredničke aktivnosti s ciljem da međunarodni znanstveni časopisi – Kinesiology dostigne još višu razinu znanstvena izvrsnosti i međunarodne prepoznatljivosti s IF i većim od 1.00 i ulaskom u Q3 u navedenim kategorijama Sport Sciences i Rehabilitation.

 

Popis obavijesti
Korisni linkovi


Studijski centar za izobrazbu trenera

Kinesiology
HEPA

erasmus

Obavijest

Poštovani posjetitelji KIF WEB-a,

Molimo Vas da nam dojavite sve pogrešne ili zastarjele informacije, te ukoliko imate prijedloge i sugestije javite nam na webmaster(at)kif.hr.

Hvala!